Arv og familie

Advokatfirmaet Ness Lundin har i mange år arbeidet med rettslige spørsmål innenfor arv og familie og har bred erfaring innen området. Vårt kontor oppnevnes også regelmessig som bostyrer i dødsbo ved offentlig skifte. Ta gjerne kontakt for en gratis samtale om din sak.

Et par underskriver avtale om f.eks. skilsmisse, ektepakt, samboeravtale, samværsavtale, arv.

 

Advokatfirmaet Ness Lundin bistår i arv- og familiesaker, herunder en betydelig andel skifteoppgjør, enten det er i forbindelse med skilsmisse, samlivsbrudd eller dødsfall.

Juridisk bistand i saker om arv

Vi bistår blant annet med rådgivning knyttet til utarbeidelse og inngåelse av ektepakt, samboeravtale og testament. I tillegg bistår vi ved overføring av eiendom som forskudd på arv, samt rådgivning ved særlige spørsmål som uskifte, utdeling av midler mv. Ved arveoppgjør bistår vi én arving, eller flere, i så vel privat som offentlig skifte.

Våre oppdrag knytter seg både til å forestå private skifteoppgjør (herunder oppdrag som testamentsfullbyrder), forhandlinger om skifteavtaler, samt bistand i tvister for domstolene. I tillegg har vi oppdrag som bobestyrer ved offentlig skifte av dødsbo.

Juridisk bistand i familiesaker

I familiesaker utgjør en vesentlig del av oppdragene bistand i det økonomiske skifteoppgjøret etter skilsmisse eller samlivsbrudd. Normalt bistår vi den ene ektefellen, men i noen tilfeller begge. Vi kan også bistå ved tvist for domstolene.

 

Ta gjerne kontakt for en gratis samtale om din sak!
Ring oss på 23 29 90 00 eller kontakt oss via vårt kontaktskjema.

 

 

Les mer om familiesaker her.

Les mer om offentlig skifte av dødsbo her.

Les mer om arvesaker her.

Relaterte saker

  • Ny arve- og skiftelov

Ansatte

Advokatfirmaet Ness Lundin, Advokat Christian Lundin

Christian Lundin

Advokat (H) / Partner
Advokatfirmaet Ness Lundin, Advokatfullmektig Elisabeth Gram Clark, kvadratisk

Elisabeth Clark

Advokat
Silje Øverby Svendsen, Advokatfirmaet Ness Lundin

Silje Øverby Svendsen

Advokatfullmektig

Erlend Nussle Torvanger

Advokatfullmektig