Karriere

Vi ønsker å bli kontaktet av flinke mennesker med allsidig bakgrunn og erfaring. Enten du er ung og uerfaren, eller har arbeidet som advokat i lengre tid, oppfordrer vi deg til å ta kontakt.

Nedenfor legger vi ut ledige stillinger.

 

*****

 

ADVOKAT / ADVOKATFULLMEKTIG

Vi ønsker å utvide firmaet med en ny advokat/advokatfullmektig, og søker fortrinnsvis etter advokat med erfaring fra erstatningsrett eller andre sivilrettslige fag som firmaet arbeider med. Erfaring fra annet relevant arbeid innenfor aktuelle rettsområder, er også av interesse. Nyutdannede kandidater vil kunne bli vurdert.

Den vi søker har gode juridiske kunnskaper, kan arbeide selvstendig og håndtere mange løpende saker. Vi ønsker medarbeidere som er kreative og som gjerne vil bidra til å utfordre rettstilstanden, samt å få til gode løsninger for våre klienter. God muntlig og skriftlig fremstillingsevne er en forutsetning.

Ness Lundin tilbyr muligheter for personlig og faglig utvikling i et kunnskapsrikt og hyggelig fagmiljø. Arbeidet kan til tider være hektisk, men vi er opptatt av en god balanse mellom arbeid og fritid. Stillingen gir gode muligheter for prosedyre og firmaet har jevnlig saker for Høyesterett.

Nærmere opplysninger om stillingen kan rettes til advokat Tom Sørum, tlf 928 33 438, eller advokat Anders Hauge, tlf 906 03 709.

Søknad sendes: dragland@nesslundin.no senest innen 23. desember d.å.

 

Arbeidssted:
Universitetsgata 8, 0164 Oslo

Jobbtype:
Advokat/advokatfullmektig

Type stilling:
Heltid

 

 

Les om firmaets historie: Ness Lundin gjennom 25 år