Karriere

Vi ønsker å bli kontaktet av flinke mennesker med allsidig bakgrunn og erfaring. Enten du er ung og uerfaren, eller har arbeidet som advokat i lengre tid, oppfordrer vi deg til å ta kontakt.

Nedenfor legger vi ut ledige stillinger.

 

*****

30.03.2023

Vi søker advokat/advokatfullmektig

Frist
01.05.2023

Varighet
Fast

Stillingsprosent
Heltid

Vi søker en kreativ og selvstendig advokat/advokatfullmektig som kan bidra til å videreutvikle og styrke vårt firma innenfor rettsområdene fast eiendom, arv og/eller bistand til næringslivsklienter. Vi ser etter en person med noen års erfaring fra advokatvirksomhet eller annen relevant praksis. Det vil bli lagt vekt på faglig dyktighet, evnen til å utvikle fagområdene og skape gode klientrelasjoner.

Du vil få anledning til å arbeide variert innenfor våre spesialområder, herunder må det påregnes å arbeide med erstatning- og forsikringsrett og bistand til næringslivsklienter.

For advokater med lengre arbeidserfaring, god klientkontakt og egen portefølje, kan andre tilknytningsformer enn ansettelse vurderes.

Vi ser etter deg som

  • har gode faglige forutsetninger
  • kan arbeide effektivt og håndtere mange problemstillinger
  • kan skape gode relasjoner
  • vil være med på å utvikle Ness Lundin videre

Vi kan tilby

  • Muligheter for personlig og faglig utvikling i et kunnskapsrikt og hyggelig fagmiljø
  • Gode muligheter for prosedyre
  • Et hyggelig og inkluderende arbeidsmiljø

Nærmere opplysninger om stillingen kan rettes til advokat Tom Sørum, tlf 928 33 438, eller advokat Therese Lohne Boehlke, tlf 412 85 829. Søknad sendes: firmapost@nesslundin.no senest innen 01.05.2023.

Stillingsannonse 296885756 på finn.no.

 

 

Les om firmaets historie: Ness Lundin gjennom 25 år