Avtale- og kontraktsrett

Advokatfirmaet Ness Lundin jobber til daglig med avtale- og kontraktsrett på flere områder og bistår både privatpersoner og næringsdrivende. Ta gjerne kontakt for en gratis samtale om din sak!
tre mennesker sitter rundt et bord og inngår avtale - avtalerett

Avtale og kontrakter – hva kan vi bistå med?

Vi kan bistå med juridisk bistand innenfor avtale om fast eiendom, husleie, entrepriser, ordinære kjøpsavtaler mellom to parter, profesjonelle og uprofesjonelle. Vi bistår både privatpersoner og næringsdrivende/selskaper, samt avtaler mellom profesjonell aktør og «forbruker».

I tillegg til generell juridisk rådgivning, bistår vi med kontraktsforhandlinger, håndtering av mangler og forsinkelse, erstatning i og utenfor kontrakt, samt tvisteløsning og rettssaker. Bistanden tilpasses vår klients behov.

Typiske spørsmål som reises innen avtalerett er om det foreligger kontraktbrudd ved mangler eller forsinkelse, manglende betaling. Etter dette kommer også spørsmål om man har krav på (eller plikt til å yte/godta) prisavslag, heving, retting eller å få ny vare. Til slutt kommer spøsmål om man eventuelt har krav på erstatning.

Det kan også oppstå uenighet om spørsmål knyttet til renter, foreldelse, m.m.

Ta gjerne kontakt for en gratis samtale om din sak!
Ring oss på 23 29 90 00 eller kontakt oss via vårt kontaktskjema.

Ansatte

Erik Johnsrud

Erik Johnsrud

Advokat/Partner
Tom Sørum

Tom Sørum

Advokat/Partner
Anette Eckhoff

Anette Eckhoff

Advokat/Partner
Ole Breder Wahl

Ole Breder Wahl

Advokat