Dom i Bjørkelangen-saken - sjåfør dømt til ubetinget fengsel

Nedre Romerike tingrett har nå dømt den 48 år gamle ulykkessjåføren i Bjørkelangen-saken til fem måneders fengsel. Han mister også rett til å kjøre bil i fire år og må betale til sammen 250 000 kroner i erstatning til de pårørende.

12.05.2015

I januar 2014 ble Sara Christiane Holmedahl Sandsmark (13) og Tiril Huser Bølge (11) påkjørt av en varebil da de var ute med hest og sulky ved Bjørkelangen i Akershus. Begge døde senere av skadene de ble pådratt. Bistandsadvokat Christian Lundin representerer de etterlatte etter Sara.

Les mer her:

vg.no: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/kjoerte-paa-og-drepte-tiril-11-og-sara-13-doemt-til-fengsel/a/23450401/

NRK.no: http://www.nrk.no/ostlandssendingen/fem-maneders-fengsel-etter-dodsulykken-pa-bjorkelangen-1.12354862

Bistandsadvokater blir oppnevnt for den skadelidte eller de etterlatte i straffesaker og skal bistå disse gjennom hele straffesaken. Ofte kan det bli aktuelt å kreve erstatning og/eller oppreisning. Det er en fordel at advokaten har erfaring både som bistandsadvokat og innen erstatningsrett. Christian Lundin og andre advokater i Ness Lundin tar regelmessig oppdrag som bistandsadvokat og med sin brede erfaring fra personskadesaker har de i tillegg spesialkompetanse i erstatningsrett.

Relaterte saker