TRAFIKKSKADDE ANNELIN VANT MOT FORSIKRINGSSELSKAP

17. desember i 2007 blir da 20 år gamle Annelin Kreutzer påkjørt og hardt kvestet på Lunheim i Tromsø.Det er mørkt og vått. Bilisten som kommer sørfra har ikke sjans å stoppe, og vedkommende treffer Kreutzer med bilen. 25-åringen, som er eneforsørger for en nå ni år gammel gutt, blir fullstendig pleietrengende etter ulykken.

04.04.2013

Bilistens forsikringsselskap tilbyr henne 3,2 millioner kroner i erstatning, men det blir avvist av Kreutzer og hennes familie som for lite.

De krever rekordhøye 50 millioner kroner i erstatning etter ulykken, og i februar møtes partene til rettssak i Nord-Troms tingrett.
Nå foreligger dommen. Her tilkjennes Annelin Kreutzer ytterligere 6,2 millioner kroner i erstatning, samt at motparten betaler saksomkostningene på nesten 700.000 kroner.
– I utgangspunktet er vi fornøyde med at retten har kommet fram til at hun har krav på en erstatning som er nesten tre ganger så høy som det forsikringsselskapet mente er riktig, sier advokat Christian Lundin fra advokatfirmaet Ness Lundin, Kreutzers prosessfullmektig, til Nordlys.

Les om saken på Nordlys.no her og på NRK.no her

Relaterte saker