Fortsatt skeptiske til nakkeslengskader etter trafikkulykke

Ness Lundin opplever at forsikringsselskapene fortsatt er skeptiske til klienter som har fått nakkeslengskade i en trafikkulykke. Dette på tross av at det ikke er tvil om at det er sammenheng mellom trafikkulykken og skadene – og forsikringsselskapene er enige i at de har rett til erstatning.

29.09.2016

Ved utmåling av erstatning ser vi at forsikringsselskapet er mindre villige til å akseptere at skadelidte med nakkeslengskader ville hatt høye inntekter og utviklingsmuligheter, enn ved andre skader. For våre klienter fører dette til en lengre og tyngre prosess. De kan også risikere å måtte gå til retten for å få den erstatningen de har krav på.

 

Vi bistår skadelidte med nakkeslengskader etter trafikkulykker, yrkesskader eller fritidsulykker, som sliter med å få et riktig erstatningsoppgjør. Er du i tvil om hvor mye du kan ha krav på i erstatning i forbindelse med en skade du har blitt påført? Ta gjerne kontakt og få en gratis vurdering av saken din.

 

I magasinet Handikapnytt nr. 03/16 kan du lese om vår klient Nina Nordheim som har fått en «bråstopp» i livet etter en alvorlig nakkeslengskade, men hvor forsikringsselskapet likevel tviler på hennes aktivitets- og inntektsnivå før ulykken.

Klikk på bildet for større artikkel eller les artikkelen på nett ved å klikke her.

 

brastop-i-livet-handikappnytt-03-16

Relaterte saker