Vi utvider - tre advokater fra Simonsen, Vogt og Wiig går til Ness Lundin!

Ness Lundin utvider og har gleden av å meddele at advokat (H) Øyvind Vidhammer og advokatene Mari Grefslie og Cecilie Sethil Stuberg fra Simonsen, Vogt og Wiig begynner hos oss 1. april 2024!

08.03.2024

Vi er to tradisjonsrike og sterke forsikrings- og erstatningsrettsmiljøer som nå slår seg sammen. Siden Ness Lundin ble etablert i 1990, har det vært et godt samarbeid mellom oss og personskadeavdelingen i Simonsen, Vogt og Wiig. Vi har samlet prosedert over 50 sivile saker for Høyesterett, og har forbedret og utviklet forsikrings- og erstatningsretten på flere områder.

Med ytterligere tre dyktige og erfarne advokater som inkluderes i Ness Lundin, vil vi styrke vår posisjon som det ledende fagmiljøet innen forsikring– og erstatningsrett. Utvidelsen vil også gi Ness Lundin økt kapasitet til å arbeide innenfor våre øvrige kompetanseområder, som arbeidsrett og fast eiendom og arv og skifte.

Vi ser frem til å bli bedre kjent og ønsker dem hjertelig velkommen!

Advokat Cecilie Sethil Stuberg, advokat Mari Grefslie og advokat (H) Øyvind Vidhammer fra Simonsen, Vogt og Wiig begynner i Advokatfirmaet Ness Lundin fra 1. april 2024.

Relaterte saker