Ness Lundin styrker laget med advokat Ole Breder Wahl

Advokat Ole Breder Wahl bistår personer og bedrifter i Norge med å finne gode løsninger i vanskelige saker.

08.05.2019

Wahl er en allmennadvokat og forretningsadvokat, som er spesialisert innen personskadeerstatning og forsikringsrett.

29. mai startet han i sin nye jobb som advokat i Advokatfirmaet Ness Lundin for klienter i hele landet, og er godt i gang med arbeidsoppgaver allerede!

 

Ole Breder Wahl i Advokatfirmaet Ness Lundin
Wahl kommer fra jobb som senioradvokat i Codex Advokat. Tidligere var han advokat i Langseth Advokatfirma, og han har også erfaring som konsulent i Gjensidige. Han har Mastergrad i juss fra Universitetet i Oslo.

– Hvorfor takket du ja til å jobbe i Advokatfirmaet Ness Lundin?
– Det er fordi at Ness Lundin er de fremste i Norge innen forsikringsrett og personskadesaker, og det er feltene jeg har jobbet med i snart ti år. De er også en utrolig hyggelig gjeng. Jeg kjenner dem fra miljøet som hyggelige og behagelige folk i alle sammenhenger, sier Wahl.

– Hvilke oppgaver skal du ha i jobben hos Ness Lundin?
– I hovedsak skal jeg jobbe med personskadeerstatning for skadelidte. Jeg skal også jobbe med alle typer skader og ansvarsforsikringer, sier Ole Breder Wahl.

36-åringen fra Oslo har vokst opp med juss, og det har spilt inn på yrkesvalget.

– Hvorfor ville du bli advokat?
– Fordi at jeg har vokst opp i en advokatfamilie, og jeg ser hvor utrolig spennende og givende det er å ha en jobb som advokat. Det føles meningsfullt og det gir et interessant og variert liv – og er man flink, har man også muligheten til å ha et liv ved siden av.

– Hva synes du er mest givende i ditt arbeid som advokat?
– Det er å hjelpe mennesker som ellers ikke hadde hatt tilgang til, eller som hadde forstått systemet som gir dem erstatning. Det som motiverer meg er å hjelpe disse menneskene og bidra til at de får hva de har krav på, og hjelper dem med å navigere i systemet.

– Hva er dine egenskaper som gjør deg god til å finne løsninger i vanskelige situasjoner?
– Jeg vil påstå at jeg er pragmatisk, og tror at jeg har egenskaper til å grave etter løsninger i detaljer, samtidig som jeg klarer å løfte hodet opp og se helheten. Jeg har evnen til å ikke gi meg, der jeg ser muligheter for å nå gjennom, sier Ole Breder Wahl.

Vi ønsker Ole Breder Wahl velkommen til oss!

*************

 


 

Vi er landets ledende advokatfirma innenfor erstatningsrett. Ta kontakt for en gratis samtale om din sak i dag. Vi vil alltid svare deg ærlig på om du har en god eller dårlig sak.

 


 

Relaterte saker

  • Må man betale skatt av erstatning etter en personskade?

  • Ness Lundin har utvidet med tre nye advokater