Møt vårt nyeste tilskudd - fra universitetslektor i Tromsø til advokatfullmektig i Oslo

Advokatfirmaet Ness Lundin er stolte av å introdusere vår nyeste kollega, Erlend Nussle Torvanger, som har tatt steget fra universitetslektor ved Universitetet i Tromsø til advokatfullmektig ved vårt kontor i Oslo.

16.08.2023

Vi tok en prat med Erlend for å bli bedre kjent med ham og hans forventninger til den nye rollen.

 

Hei Erlend, kan du fortelle litt om din bakgrunn?

«Selvfølgelig! Jeg er opprinnelig fra Narvik, men flyttet som 18-åring opp til Tromsø for å studere juss. Etter studietiden var over var jeg ikke helt ferdig med det juridiske fakultetet, så jeg bestemte meg for å tilbringe ett år til som universitetslektor. Arbeidet som underviser var veldig spennende, så vel som givende, hvor jeg fikk mer inngående spisskompetanse innenfor de fagene jeg underviste i og en breddeforståelse for jussen på et generelt nivå. Men nå, etter å hovedsakelig jobbet med rettsvitenskap på et mer teoretisk plan, ser jeg frem til å bruke mine kunnskaper på tvisteløsning her i Oslo!»

Hva ser du mest frem til i din nye rolle her hos Ness Lundin?

«Jeg ser virkelig frem til å jobbe med mange forskjellige typer saker, enten det er innenfor mine fokusområder som arv og skifte, fast eiendom, kontraktsrett og erstatningsrett, eller andre fagdisipliner innenfor formueretten. Videre ser jeg frem til å bli kjent på arbeidsplassen, samt trekke til meg kunnskap fra mine dyktige og erfaringsrike kolleger.»

Advokatfullmektig i Ness Lundin - Erlend Nussle Torvanger

Hvorfor valgte du akkurat Ness Lundin?

«Det var flere grunner. Først og fremst har Ness Lundin et renommé for å være ledende innen erstatningsrett, noe som alltid har vært et interessefelt for meg. Videre arbeider firmaet med mange forskjellige fagområder innenfor formueretten, slik jeg ikke «blir satt i bås» med kun enkelte typer saker. I tillegg til å ha et sterkt faglig miljø, hører jeg også mye godt om Ness Lundins sosiale miljø, som var en stor påvirkningsfaktor for meg. Ytterligere; å være en del av et firma som fører prinsipielle og viktige saker for Høyesterett, var også en stor tiltrekningsfaktor.»

Til slutt – noen tanker om overgangen fra Tromsø til Oslo?

«Selv om jeg elsker Tromsø, ser jeg frem til å utforske alt Oslo har å by på. Det er en spennende tid, både profesjonelt og personlig. Jeg ser også frem til å komme litt bort fra kulda», svarer han med et lurt smil.

 

Vi i Ness Lundin ønsker Erlend Nussle Torvanger hjertelig velkommen og ser frem til å se hans bidrag til firmaet og våre klienter.

Relaterte saker

  • Må man betale skatt av erstatning etter en personskade?

  • Ness Lundin har utvidet med tre nye advokater